Voorbeeld afbeelding.

Welkom bij Reflectiecompas, Utrecht

 

Als een spiegelcompas geef ik u een handvat om uw eigen koers te bepalen. Via zelfreflectie en zelfvertrouwen op uw innerlijke compas, uw gewenste bestemming bereiken.

 

Nieuwe denkkaders ontwikkelen of (her)ontdekken en daarbij kijken waar de onbalans zit en wat echt belangrijk voor u is. Met humor en creativiteit de samenhang tussen de verschillende gebieden binnen het hele systeem benaderen. Dat biedt nieuwe perspectieven om met tegenwoordigheid van geest improviserend te kunnen handelen. Hierbij uitgaande van de kwaliteiten die u al in huis heeft en gericht op het gewenste resultaat in de werksfeer of privésfeer. Een leuke uitdaging om aan te gaan en uiteindelijk vormt plezier (com passie) de grootste motivatie om iets te leren en te bereiken!

 

"Met het ontworpen ReflectieCompas-model ('13) met de Compascirkel ('11) binnen het Kwadrant uw route tot bestemming uitstippelen......."

 

"Als je je compas goed leest, vind je de weg naar huis  (balans en doel).

 

 

 

 

Liesbeth Vanderhallenerkend-gediplomeerd NMI mediator (2010) post-hbo: erkend gediplomeerd professioneel ST!R-coach (2012) post-hbo: propedeuse psychologie (1993) UU. (deel)doctoraal onderwijskunde UU (Universiteit Utrecht) 1993-1995:  conservatorium gediplomeerd (1997, 1999, 2001) docerend en uitvoerend musicus                               

 KvK-nummer 54.28.1660